Lucrezi remote? Afla de ce sa stai la o cazare din Doftana!

3 min read

Lucrezi de acasa si te-ai saturat de rutina zilnica? Cautati o schimbare de peisaj, astfel incat sa iti cresti productivitatea si creativitatea?

Situata la circa o ora si jumatate de mers cu masina de orasul Bucuresti, dar si de Brasov, Valea Doftanei este o zona linistita, inconjurata dealuri si munti, ale carei frumuseti naturale sunt protejate de comunitatea locala si autoritati.

Continua sa citesti si descopera motivele pentru care ar trebui sa iti petreci timpul la o cazare Doftana, astfel incat sa te bucuri de activitati in aer liber, dar si sa fii mai fericit atunci cand lucrezi remote!

In aceasta zona ce ocoleste aglomeratia de pe Valea Prahovei, poti face o multime de activitati in aer liber:

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le poti face atunci cand stai la o unitate de cazare din Doftana.

Dar cum ramane cu munca?

Pentru ca obiectivul tau principal este sa lucrezi remote, atunci alege sa stai intr-o locatie linistita, moderna, care sa aiba toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie.

Hotelul boutique ATRA este o unitate de cazare din Doftana populara pentru design-ul unic, ce poate fi descris ca si inovativ, in special pentru acest colt de tara.

Scopul acestei locatii este sa se contopeasca pe cat posibil cu natura, fiecare incapere avand cate un perete din sticla ce ofera o priveliste cuprinzatoare asupra apei raului Doftana, tema naturii continua atat prin materialele folosite, lemn si marmura, cat si prin elementele de decor si design.

ATRA Doftana a atras in ultimii ani tot mai multe persoane ce vor sa scape de aglomeratia oraselor, dar si a altor zone turistice mult prea populate.

Vila UNO, parte a familiei ATRA, este dedicata celor care vor sa lucreze liniste, chiar pe malul lacului sau din confortul hamacului ce a inlocuit o parte din podeaua etajului.

Avand suficient spatiu pentru sase persoane, poti veni alaturi de familie, deoarece Valea Doftana este locul perfect in care copiii sa isi petreaca timpul liber. De asemeena, poti veni chiar si cu colegii de munca, astfel lucrul remote se va transforma intr-un team building in care sa va cunoasteti mai bine, iar echipa voastra sa devina mai unita decat era inainte de a veni la Vila UNO.

Pensiunea MIRA face parte din familia ATRA de mai putin timp, dar deja si-a castigat o reputatie foarte buna. Turistii aleg MIRA atat pentru serviciile impecabile, camerele curate si spatioase, dar si pentru terasa, piscina si gradina ce sunt perfecte atat pentru lucrul remote, cat si pentru relaxare.

Asadar, daca ai decis ca este timpul sa iti schimbi „biroul”, in Valea Doftanei gasesti tot ce ai nevoie, de la o cazare din Doftana ce iti ofera confortul de acasa si pana la o multime de de activitati pentru timpul liber.

Asadar, este timpul sa iti faci bagajul! Rezerva-ti cateva zile intr-o locatie ce va fi acasa, locul de munca, dar si locul de vacanta si scapa de monotonie!

ATRA Doftana te astepta si in social media, descopera mai multe informatii @atradoftana si planifica-ti escapada chiar acum!

Recomandari

Nu rata