Despre noi

2 min read

CE DORIM ?

Publicarea digitala nu inlocuieste de fapt tiparirea, ci devine o modalitate de asigura cititorii ca vor avea intotdeauna acces sigur la informatii. Revistele online au devenit un element inseparabil al lumii editoriale, iar cresterea lor este deosebit de remarcabila astazi, mai ales in situatia de pandemie care a afectat intreaga lume. Cresterea si devoltarea lor este atat cantitativa, dar mai ales calitativa.

Tinand cont de prezent, anticipand viitorul, Patronatul National al Agentiilor de Turism (P.N.A.T) a infiintat acest site de comunicare si  informare ,in nevoia de a tine legatura rapida si continua cu membri  P.N.A.T., cu persoanele implicate in fenomenul turismului romanesc.

Patronatul National al Agentiilor de Turism este membru al Federatia  Patronatelor din Turismul Romanesc: „singura federatie patronala cu reprezentativitate legala la nivel de ramura ,care asigura  venituri salariale pentru 73.752 de angajati si care gestioneaza intr-o pondere covarsitoare capitalul romanesc

Site-ul de stiri este structurat pe :

1.Informatii privind activitatea membrilor P.N.A.T. si  F.P.T.R. pentru dezvoltarea turismului in Romania.

2.Prezentarea actiunilor intreprinse de industrie pentru o buna colaborare cu legislativul si executivul care guverneaza Romania. Propunerile reprezentantilor oficiali ai turismului (confederatiei patronale, federatiei patronale si patronatele membre) pentru ca Romania sa beneficeze de o legislatie adecvata si care sa conduca la dezvoltarea turismului in mod sustenabil.

3.Rubrica judiciara, sustinuta de avocati implicati in industria turismului.

4.Rubrica membrilor F.P.T.R – membri prezinta problemele si propunerile lor.

5.Rubrica internationala, prezentarea colaborarilor cu organizatii similare din strainatate. Aici se prezinta si legislatiile din alte tari.

Dragi colegi, asteptam sugestiile dvs. pentru a creste calitatea si realizarea unei activitati din ce in ce mai bune.

 

Ing. Adrian Stănciulescu

Presedinte P.N.A.T

 

Modelul de adeziune pentru a fi membru in Patronatul National al Agentiilor de Turism (P.N.A.T)