Salon masaj București – un strop de încântare

10 min read

Dacă vrei să te bucuri de o oază de relaxare și să resimți din nou confortul de altădată este momentul să îți faci o programare la SPA. Aici poți să simți o vacanță cu adevărat odihnitoare care ajută la destinderea completă a tuturor simțurilor. Beneficiază de tehnica de relaxare și simte-te bine în saloanele de masaj, revigorează-te și destinde-te așa cum nu ai făcut-o niciodată. Menține-ți trupul și spiritul într-o formă excelentă și beneficiază de tehnici moderne de relaxare care se aplică pentru a obține un răsfăț total.

Acest salon masaj București vă oferă un mediu extrem de confortabil și o ambianță plăcută, pentru a facilita evadarea din stresul zilnic într-o lume a relaxării unde seninătatea și liniștea primează. Așadar, dacă aveți chef de o mini-vacanță haideți la SPA și profitați din plin de toate beneficiile oferite.

Încă de la început, când veți intra în acest cadru primitor veți avea senzația de eliberare și veți simți parfumul uleiurilor esențiale cu rol terapeutic. De asemenea, sunetele plăcute ale muzicii relaxante vă vor atinge cu siguranță sufletul și vor ajuta la eliminarea tensiunilor negative. Acest tip de masaj are rolul de a detensiona și relaxa oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de confort și frumusețe, având în vedere căse elimină durerile iar pielea va avea un aspect catifelat.

Dacă nu ai făcut niciodată un masaj la SPA acum este momentul ideal de răsfăț. Masajele sunt realizate de către maseur profesioniști care pun pasiune în tot ceea ce fac, sunt atenți la toate detaliile și adaptează tehnica folosită în funcție de cerințele pacienților. De asemenea, ajută la recuperarea persoanelor care au suferit anumite probleme de sănătate fiind un tratament adjuvant pentru diferite afecțiuni. Masajul poate ameliora simptomele și poate îndepărta durerile cu ușurință având astfel rol vindecător pentru o mulțime de probleme medicale. Masajul eliberează stresul și relaxează, detensionează și revitalizează.

Remedii si avantaje

Cel mai cunoscut beneficiu al masajului este îndepărtarea stresului atât din minte cât și din corp, respectiv prin detensionarea mușchilor. După doar câteva ședințe de relaxare la salon masaj București vă reînnoiți sufletul și trupul și începeți să vedeți lumea cu alți ochi. Prin mișcările alternative de masaj se reduce cortizolul – hormonul de stres, ceea ce face adevărate minuni pentru corp și minte.

De asemenea, se îmbunătățește imunitatea și se întărește capacitatea corpului de a lupta împotriva bolilor. Masajul ajută la scăderea arterială și creșterea nivelului ocxitocinei – hormonul responsabil cu starea de bine și relaxarea. Așadar, în sensul terapeutic, masajul de relaxare aduce avantaje enorme. Un masaj efectuat ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, crește flexibilitatea și puterea musculară. Oferă un corp tonifiat și sporește șansele de a slăbi în mod sănătos și armonios.

Masajul de relaxare te scapă de insomnie și îmbunătățește calitatea somnului. Totodată, ajută la vindecarea emoțională, având în vedere că se eliberează durerea fizică dar și cea psihică. Prin urmare, se diminuează în mod considerabil nivelul de stres ceea ce vă oferă un somn mult mai odihnitor.

Are un impact pozitiv major, de aceea ar trebui integrat în planul de înfrumusețare și de păstrare a sănătății. Ameliorează durerile și îndepărtează disconfortul indiferent de situație. Foarte multe persoane se confruntă cu simptomele asociate artritei, și anume articulații umflate și dureroase. Prin tehnica de frământare, mușchii sunt detensionați iar sângele va circula mai bine către articulații, ceea ce duce la o ameliorare considerabilă a durerii.

Masajul de relaxare  – o terapie pentru corp si minte

Este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați dar și pentru copii și vârstnici. Prin relaxarea deplină reușiti să eliminați toate gândurile negative și să vă înțelegeți mult mai bine propria persoană. Atunci când faci ceva pentru corpul tău și pentru mintea ta, înseamnă că pui în prim plan sănătatea ceea ce te ajută să îți găsești mai ușor echilibrul. Cu siguranță, toți ne dorim să ne bucurăm de o stare perfectă de bine în fiecare zi însă stresul și agitația zilnică ne împiedică să facem acest lucru în mod natural. Prin urmare, atunci când simți că ești lipsit de energie trebuie să intervii prin anumite metode de relaxare, cum ar fi masajul.

Această terapie vă menține în armonie și facilitează tranzitul energiei în tot corpul. Este vorba despre o tehnică completă care se realizează prin mișcări specifice și ajută la îmbunătățirea stării de bine. De asemenea, ajută la menținerea unui tonus excelent. 

Cât de des trebuie făcut masajul ca să ai rezultatele dorite ?

Desigur că fiecare are ritmul lui de viață, însă este important să vă faceți timp cel puțin o dată pe săptămână pentru o sesiune de relaxare la salon masaj București. Dacă faceți ședințe frecvente cu siguranță se va observa o îmbunătățire considerabilă. Utilizarea uleiurilor esențiale de aromaterapie completează efortul de a ameliora durerile și disconfortul.

În ceea ce privește alegerea locului perfect pentru relaxare, este important să analizați mai multe locații până când o găsiți pe cea care se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră. În cadrul acestui salon spa lucrează doar terapeuți cu experiență, care știu exact cum să acționeze în diferite situații. Aceștia dețin o pregătire voastră în domeniu și dau dovadă de bun simț, înțelegere și considerație. Este esențial să existe o comunicare deschisă între maseur și pacient pentru ca totul să decurgă în cel mai bun mod. Acest salon masaj București îți oferă posibilitatea de a te bucura din plin de senzația de relaxare și de a beneficia de încredere și siguranță  maximă. Experiența unui masaj trebuie să fie extrem de plăcută, să vă oferi o stare Zen care să vă permită să vă bucurați de relaxare pe termen lung.

Cum să vă pregătiți pentru masaj?

Este indicat să faceți un duș înainte de masaj pentru a vă simți corpul revigorat și a vă bucura de un plus de confort. Nu trebuie să vă simțiți stânjeniți în timpul masajul, deoarece corpul va fi permanență acoperit cu prosoape exceptând zona la care se lucrează. De asemenea, atunci când aveți o programare la salon este important să vă asigurați că ajungeți înainte cu 15 minute pentru a avea timp suficient să vă pregătiți de masaj.

Este important să nu mâncați înainte cu două ore de a merge la masaj și  să nu depuneți efort fizic după masaj pentru a permite stării de relaxare să se mențină cât mai mult în corp și în minte. După masaj este nevoie să beți apă deoarece acesta are tendința de a deshidrata corpul. Nu este indicat să faceți masaj atunci când aveți o stare proastă și nu puteți să vă detașați deloc de senzațiile negative care vă cuprind tot corpul.

Dacă aveți probleme digestive, sunteți răcită, aveți febră sau suferiți de alte boli cronice nu este indicat să veniți la masaj. Femeile însărcinate în primul trimestru de sarcină și cele aflate la menstruație nu trebuie să fie supuse acestor proceduri.

Indiferent de cerințele pacienților, maseurii au capacitatea de a se adapta ușor nevoilor lor. Încă de la începutul masajului veți fi întrebat dacă aveți o problemă de sănătate acută sau prezentați sensibilitate, de aceea este important să spuneți terapeutului tot ce vă deranjează sau ce vă oferă disconfort.

Masajul este un ajutor extrem de eficient pe lângă tratamentul de medicamentos în ceea ce privește rezolvarea multor probleme de sănătate. Acesta cuprinde toate zonele corpului și se insistă în special pe cele tensionate.

Profesioniștii de la salon masaj București vor examina și evalua starea în care vă aflați, apoi vor decide exact care sunt manevrele necesare. În plus, vă vor oferi toate informațiile necesare așadar nu ezitați să întrebați dacă aveți nelămuriri  despre orice aspecte pentru că maseurii sunt aici la dispoziția dumneavoastră. Chiar este indicat să spuneți de la început ce așteptări aveți pentru ca rezultatele obținute să fie întocmai cele dorite.

De asemenea, este important să menționați dacă sunteți sensibilă la anumite produse profesionale, cum ar fi uleiurile esențiale pentru a alee unul care vă oferă maxim confort. Acestea au rolul de a relaxa simțurile și de a eficientiza rezultatele obținute. În tot acest context, cu o comunicare deschisă, un cadru primitor și servicii de înaltă calitate totul funcționează perfect. Din acest punct de vedere este important să integrezi acest obicei în planul săptămânal pentru a te reechilibra și a te reînnoi atât fizic, cât și psihic.

Prin urmare, la SPA ești întotdeauna binevenit de aceea ar trebui să profiți din plin de această oportunitate. Indiferent de terapia pe care o alegi vei beneficia de o primire caldă și o atmosferă deosebită. Se va adapta ritualul de masaj în funcție de cerințele fiecăruia pentru a avea certitudinea că rezultatele obținute vor fi întocmai cele dorite. Atunci cănd vii la spa vei primi un halat și o pereche de papuci confortabili care oferă în plus de comoditate, apoi vei fi condus spre salonul unde se desfășoară sesiunea de relaxare.

La salon masaj București veți fi mereu în centru atenției și vă veți simți cu adevărat răsfățați. Acum este momentul să luați o pauză de la realitatea cotidiană și să vă bucurați din plin de liniștea spa-ului. Pentru acest lucru, este absolut necesar să te deconectezi 100% de lumea exterioară. Este dovedit faptul că organismul reacționează mai bine la trecerea treptată, de aceea ar trebui să intri în mod gradual în atmosfera de calm și liniște interioară.

Pentru a obține acest rezultat imediat se folosesc uleiurile esențiale care vă ajută să respirați ușor și să vă relaxați mintea cu parfumul de aromaterapie. Bucurați-va de o experiență extrem de plăcută intr-un cadru minunat alături de cei mai buni profesioniști în domeniu.

Recomandari

Nu rata