Cele mai frumoase atracții de văzut primăvara

4 min read

Încă puțin și primăvara își va intra pe deplin în drepturi. Natura se trezește la viață, iar peisajele sunt gata să fie explorate în călătorii inedite cu autorulota. Vremea plăcută te va acompania în unele dintre cele mai frumoase experiențe. Dacă ai renunțat de ceva timp la vacanțele standard în resorturi all inclusive și te-ai hotărât să trăiești la maxim fiecare clipă, planificarea e cheia.

Ți-ai făcut bagajele deja, dar nu știi unde să pui punctul pe hartă? Descoperă în rândurile de mai jos atracții pe care merită să le vezi primăvara, dar și cum ar trebui să-ți organizezi excursia.

Top 3 atracții pe care să le vezi primăvara

Ce moment poate fi mai bun pentru a explora natura dacă nu primăvara? Sunt multe atracții pe care le poți lua în considerare pentru o călătorie reușită cu autorulota, iată doar trei dintre cele mai apreciate:

  1. Parcul Keukenhof, Olanda – Cunoscut și sub numele de „Grădina Europei”, Keukenhof este cel mai mare parc de flori din lume. Aici se află peste 800 de tipuri de lalele și înfloresc unele dintre cele mai celebre și rare soiuri. Este situat în Lisse, un orășel care se află între Amsterdam și Haga. Biletele pot fi achiziționate online, din 15 martie, iar parcul este deschis până în mai. Lalelele nu sunt singurele vedete colorate cu care te poți delecta – există și zambile, trandafiri sau iriși.
  2. Versailles, Paris – Orașul iubirii merită vizitat măcar o dată în viață. O călătorie cu autorulota de vanzare îți va oferi posibilitatea de a-l descoperi fix așa cum este – aromat, irezistibil și lipsit de prejudecăți. Primăvara merită să dai o fugă la grădinile Palatului Versailles. Locul este împărțit pe mai multe zone și se bucură de o eleganță aparte, dar și de o istorie covârșitoare. Așadar, ar fi păcat să nu se regăsească pe lista preferințelor.
  3. Poiana Narciselor, România – Din topul atracțiilor nu puteau să lipsească plaiurile mioritice. Poiana Narciselor este amplasată la 30 km de Brașov și a devenit de mult timp un loc destinat pasionaților de experiențe senzoriale unicate. De asemenea, este  o zonă instagramabilă, unde poți face fotografii reușite și trăi implicit momente desăvârșite. Aici înfloresc mii de narcise – chiar vrei să ratezi oportunitatea?

Avantajele unei călătorii cu autorulota primăvara

Încă nu te-ai decis cu privire la planificarea drumeției și organizarea unei vacanțe cu o autorulota de vanzare? Iată doar câteva motive pentru care ar trebui să alegi o excursie în aer liber pe timp de primăvară:

  • Sezon favorabil – Poți evita temperaturile extreme ale verii sau frigul iernii și să te bucuri de peisajele înfloritoare.
  • Lipsa aglomerației – Cele mai multe puncte turistice nu ating nivelul de vârf primăvara, ci mai degrabă vara sau chiar iarna, în timpul sărbătorilor.
  • Flexibilitate sporită – Îți poți schimba planurile oricând. Tu și prietenii sau familia vă puteți hotărî cu privire la itinerariul vacanței. 

Ești gata să dai frâu liber spiritului de aventurier? Primăvara a sosit, așadar nu ezita să-ți planifici câteva călătorii cu autorulota. Ai mai multe opțiuni la dispoziție.

Olanda, Paris sau România – tu ce alegi?

Recomandari

Nu rata