Pleci în călătorie? Alege o parcare sigură și confortabilă la Otopeni!

2 min read

Când te pregătești de o călătorie cu avionul, grija principală este adesea parcarea mașinii. Vrei să te asiguri că o lași în siguranță, într-un loc accesibil și la un preț convenabil. Aici intervine parcarea Otopeni, soluția ideală pentru o experiență de călătorie lipsită de griji.

De ce să alegi parcare Otopeni?

  • Transfer gratuit: Te vom duce gratuit de la parcare la aeroport și te vom aștepta la întoarcere pentru a te duce înapoi la mașină. Nu mai trebuie să te chinui cu bagajele prin transportul public sau să cauți taxiuri scumpe.
  • Siguranță maximă: Parcarea este monitorizată video 24/7 și are personal de pază prezent non-stop. Mașina ta va fi în siguranță pe toată durata șederii tale.
  • Confort și accesibilitate: Parcarea este situată la o scurtă distanță de Aeroportul Otopeni, fiind ușor accesibilă cu mașina. Oferim locuri de parcare spațioase, bine iluminate și împrejmuite.
  • Program non-stop: Suntem deschiși 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a te putea acomoda indiferent de ora plecării sau sosirii tale.
  • Plată facilă: Plata se poate face cash sau cu cardul la sosirea în parcare. Nu este necesară rezervare prealabilă.
  • Infoliere bagaje: Puteti opta pentru infolierea bagajelor direct la sosirea in parcare.

Parcare Otopeni este alegerea perfectă pentru cei care doresc o parcare sigură, confortabilă și accesibilă la Aeroportul Otopeni. Alege să te relaxezi și să te bucuri de călătoria ta, în timp ce noi ne ocupăm de mașina ta!

Vizitează site-ul nostru web sau sună-ne astăzi pentru a afla mai multe despre oferta noastră!

Website: www.roparking.ro

Telefon: 0741 764 034

Parcare Otopeni – Siguranță, confort, accesibilitate!

Recomandari

Nu rata