5 motive pentru care sa alegi din gama de seminee electrice

3 min read

Vrei sa aduci un plus de culoare, stil si confort termic in locuinta personala, mai ales in serile friguroase de iarna, cand petreci timpul alaturi de cei dragi acasa?

Multitudinea de seminee electrice de pe piata iti sta acum la dispozitie, acestea fiind obiecte moderne si deosebite, datorita carora te vei bucura de numeroase avantaje. Incepand de la faptul ca montarea semineului se face foarte simplu si ca il poti muta ori de cate ori iti doresti si pana la atmosfera placuta pe care o creionezi astfel, afla care sunt principalele elemente de care sa tii cont atunci cand vrei sa faci o investitie!

Seminee electrice – simplu de utilizat

Semineele electrice, pe care gasesti astazi pe piata sunt extrem de interesante, dar si moderne totodata, fiind realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie. Astfel, consumul acestora este unul foarte redus, fara sa-ti impacteze negativ factura la curent. De asemenea, este bine sa stii ca este suficient sa conectezi semineul la o priza, pentru ca mai apoi, cu ajutorul telecomenzii sa pornesti sursa de caldura, sa setezi intensitatea caldurii sau chiar sa stingi cu totul semineul.

Alegi foarte usor unde sa asezi semineul

Intrucat semineele electrice sunt individuale, poti sa le asezi oriunde in casa, atata timp cat in preajma lor ai o priza. Daca dupa o anumita perioada, in care ai folosit semineul in living vrei sa faci o schimbare, acest lucru este posibil. Tot ce trebuie sa faci este sa il scoti din priza si sa il multi intr-un alt loc sau chiar intr-o alta incapere.

Ai nevoie de un model pe colt?

Daca in spatiul pe care il ai vrei sa asezi semineul pe un colt, atunci trebuie sa stii ca pe piata gasesti modele speciale in acest sens. Este vorba despre semineele cu un unghi de 90 de grade, care se pliaza perfect in colturi si care sunt la fel de eficiente precum cele liniare, drepte. Astfel de obiecte sunt deosebite ca aspect, ajutandu-te sa folosesti foarte bine fiecare spatiu din propria casa. Daca de obicei colturile se pierd, nefiind suficient de bine utilizate, semineul pe colt schimba cu totul aceasta idee.

Nu ai nevoie de un cos de evacuare

Intrucat semineele electrice nu produc noxe atunci cand le folosesti, nu ai nevoie nici de un cos de evacuare. Acest lucru reprezinta un alt plus, pe care e bine sa il iei in considerare. Aerul pe care il vei respira in casa va fi intotdeauna unul curat, fara sa-ti faci griji in privinta fumului care altfel, ar fi evacuat in timpul arderii, daca ai folosi un semineu pe baza de lemne, de exemplu.

Te poti ocupa singur de montarea semineului

Printre beneficiile, pe care este bine sa le mai iei in considerare atunci cand vine vorba despre semineele electrice se afla si faptul ca le poti monta singur acasa. Curierul iti va livra modelul dorit in pachete, insa urmand instructiunile producatorului, in cel mult 2 ore vei avea semineul gata pentru a fi folosit, utilizand doar cateva unelte clasice, care se regasesc in orice casa.

Online, pe site-ul Seminee-expert.ro descoperi foarte usor care sunt toate tipurile de surse de caldura spre care te poti orienta. De la cea mai interesanta constructie semineu pe lemne, pana la modelele moderne, electrice, dar si semineele pe baza de bio-ethanol, toate iti stau la dispozitie. Atunci cand esti sigur, poti plasa o comanda in numai cateva momente!

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Recomandari

Nu rata