Ultimele tendinte in ce priveste Cadourile de Barbati in 2022

4 min read

Vreti sa oferiti cadou unui barbat care are de toate si nu stiti in ce directie sa mergeti? Noi va aratam care sunt cele mai potrivite idei de cadouri de barbati si care sunt cele mai achizitionate cadouri de barbati pe site-ul Borealy.ro.

De peste 10 ani magazinul online de cadouri premium si de lux Borealy.ro va aduce cele mai frumoase cadouri de barbati care exista in prezent in lume. Va prezentam in continuare o selectie a celor mai frumoase cadouri cu mentiunea ca pentru a face o alegere buna trebuie sa luati in considerare pasiunile destinatarului cadoului.

Ideea nr. 1 in materie de cadouri de barbati: Cadou Decantor cu Doua Pahare Glob World & Suport Lemn – un cadou practic si estetic in acelasi timp, adresat iubitorilor de bauturi fine. Cadoul permite depozitarea bauturii fine intr-un mod accesibil dar si ofera un spectacol vizual atat pentru detinator cat si pentru musafirii acestuia.

Ideea nr. 2 in materie de cadouri de barbati: Business Brown Wood Gravat cu Mesaj Inspirational. Un cadou pentru un birou elegant, de lux, ce va atrage cu siguranta complimentele tuturor musafirilor, dar si util in acelasi timp prin rolul sau de organizare a instrumentelor de scris si a celorlalte elemente de birotica. Setul Office Business Brown Wood va măguli orice domn care apreciază obiectele elegante şi moderne, respectiv bărbatul cu activitate de birou, ordonat şi stilat. Glob Pamentesc, suport pentru fotografia favorita, suport pentru post-it-uri, altul pentru cărţi de vizită – toate acestea într-un singur cadou, ideal de oferit unui businessman stilat.

Ideea nr. 3 in materie de cadouri de barbati: Table Premium – OLIVE BURL made in Greece by Manopoulos – jocurile de table si sah din lemn si piele, in numeroase variatii de culori. Un cadou pentru sufletul si pasiunile destinatarului cadoului, ce ii va permite acestuia sa petreaca timp de calitate alaturi de familie si de prieteni.

Ideea nr. 4 in materie de cadouri de barbati: Cadou Elegant Man Matteo Ferari Ceas, Pix si Butoni Skeleton. Un cadou practic si elegant in acelasi timp, ce il ajuta pe beneficiarul cadoului sa se prezinte intr-un mod elegant si ingrijit. Un cadou ce va fi cu siguranta placut si apreciat intrucat se adreseaza pasiunii colectionarului pentru ceasurile sale dar si pentru imaginea sa.

Ideea nr. 5 in materie de cadouri de barbati: Cutie Vin Dubla si Sah + 2 Sticle de Vin rosu, sec: Chianti si Bordeaux. Cutiile de vin cu accesorii pentru deschiderea sticlelor de vin si pentru servierea vinului reprezinta un cadou potrivit pentru cei ce iubesc vinul bun servit alaturi de prieteni. Avand in vedere ca acest model contine un set de piese de sah si o table de sah este cu atat mai mult util in petrecerea timpului alaturi de prieteni. Un cadou de décor ce va crea o atmosfera speciala si unica in incaperea in care va fi prezentat. Va atrage fara nici un dubiu atentia tuturor persoanelor ce il vor vedea.

La final, cele mai importante elemente de care sa tineti seama atunci cand faceti un cadou:

– nu uitati sa inserati o felicitare scrisa de mana cu un mesaj personalizat care sa comunice gandurile si emotiile dvs.

– personalizati cadoul cu un mesaj din inima, cu initiale, cu nume, cu o data relevanta, fie prin aplicarea unei placute gravate, fie prin gravarea cu laser direct a produsului.

– oferiti cadoul intr-un ambalaj de cadou de lux sau intr-o punga eleganta de cadou – acest mic detaliu va avea un impact semnificativ in ochii destinatarului cadoului.

Va dorim multa inspiratie in alegerea cadourilor pentru barbati si va asteptam pe borealy.ro cu o gama extrem de diversa de cadouri de lux pentru barbati la cele mai bune preturi.

PS: La noi gasiti si felicitare, personalizare si ambalare a cadourilor alese 🙂

Recomandari

Nu rata