O VACANTA CU UN GRUP DE PRIETENI, APROAPE DE BUCURESTI – vila Alisio din Sinaia

2 min read

In turismul modern, mai ales in aceasta perioada de pandemie si postpandemica, a gasi un loc unde poti petrece un concediu in siguranta, impreuna cu un grup de prieteni, este o incercare destul de grea. La solicitarea unor colaboratori si prieteni din Israel am cautat o pensiune care sa indeplineasca dorintele lor: sa fie aproape de Bucuresti (aeroportul Otopeni), sa fie singuri in pensiune, sa-si poata pregatii singuri mancarea cand vor, si in acelai timp sa fie aproape de restaurante. Am vorbit cu agentiile de turism, membre ale Patronatului National al Agentiilor de Turism, si am avut placerea sa aflu despre vila Alisio din Sinaia, situata la 600  de m de parcul central.

Vila are 5 camere, fiecare cu  baia si televizor si mai ales cu balcon cu vedere la munte. Vila este structurata pe 2+1 niveluri, cu un living generos la parter, unde este si bucataria cu toate dotarile necesare unei case de gospodari plita, cuptor cu microunde, frigider, filtru de cafea, vesela si tacamuri.

In living, unde mobila este deosebita, se afla si un semineu, precum si un televizor unde grupul poate urmarii programele transmise prin cablu. Un plus al acestei locatii il reprezinta sala de fitness, jacuzii si sauna.

Curtea dispune de foisor, gratar, ceaun, terasa, parcare. Vila dispune de internet wireless. Pentru a intelege ce loc minunat este vila Alisio  atasam cateva poze, mentionand ca este situata in apropierea partiei Malaxa.

Adresă: Strada Gheorghe Doja, Sinaia
Telefon: 0740 303 303

 

 

 Stanciulescu Adrian – Presedinte P.N.A.T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandari

Nu rata