HAIDE LA BERARIA PARK!

2 min read

Lăsați-ma să vă însoțesc într-o călătorie culinară de câteva ore, pe care nu o veți uita prea curând, asa cum eu nu am uitat-o, desi au trecut 2 luni de cand am fost in acest loc minunat, care se numeste Beraria Park.

Beraria Park este bine cunoscuta ca un restaurant tradițional în Bucuresti. Dacă prețuiești mâncarea bună, o  ambianță plăcută  și o abordare personală, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Varietatea  meniului  și bucătăria foarte individuală și proaspătă vă garantează adevărate delicii culinare.

Pentru cei care nu au reusit pana acum sa ajunga in acest loc deosebit trebuie sa stie ca  se afla in Parcul Național (cunoscut înainte de 1989 cu numele de Parcul 23 august) si este o parte a complexului sportiv Lia Manoliu.

Restaurantul confortabil cu terasă mare vă invită să zăboviți chiar și după felul principal, iar gandul zboara la primul sărut, la o sărbătoare de familie de neuitat sau la cea mai de succes petrecere de companie din toate timpurile.

Avand toate aceste „ingrediente” pentru obtinerea unor clipe deosebite am prezentat agentiilor de turism, membre ale Patronatului National al Agentiilor de Turism si nu numai, sa-si indrume turistii catre acest local, cu incredere!

Am fost aici!

Adrian Stanciulescu

Presedintele P.N.A.T.

 

Recomandari

Nu rata