COMUNICAT P.N.A.T: Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului si Turismului a avut loc o intalnire de lucru intre conducerea ministerului si reprezentantii industriei

2 min read

Azi 19.04.2022 la sediul Ministerului Antreprenoriatului si Turismului, sub conducerea domnului Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului si Turismului a avut loc o intalnire de lucru intre conducerea ministerului si reprezentantii industriei. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a fost reprezentata de domnul Vice-Presedinte Nicolae Istrate. In continuare va prezentam Nota intocmita de domnul Nicolae Istrate, pe marginea careia ne permitem sa fac cateva comentarii:

Citind cu atentie aceasta informare precum si articolele din presa, ca exemplu:

În cadrul manifestării expoziționale de la New York, alături de cele două persoane delegate din cadrul instituției, a fost prezent un singur reprezentant al Asociației Incoming România, în condițiile în care alți patru, deși și-au manifestat intenția, nu au mai dorit să participe, ca urmare a situației generate de conflictul din Ucraina, mai menționează Ministerul “ (Eșecul României la Târgul de Turism de la New York-Wall Street) trebuie sa ne punem urmatoarele intrebari:

1.Ce interes au avut membrii ANAT sa solicite cu insistenta ( chiar sa forteze) participarea la acest targ, la care conducerea ministerului a avut obiectii (putin spus)?

2.Ce interes au avut cei care au insistat sa participe, acum sa fuga de obligatia pe care si-au asumat, sa reprezinte Romania?

3.Ce atitudine trebuie sa aibe ANAT-ul fata de membrii care au dat bir cu fugitii?

4.Noi trebuie sa credem ca drumul spre New York trece pe deasupra Ucrainei sau Rusiei?

5.Cei care reprezinta Romania la New York de ce nu au vizitat standul inainte de deschidere si sa incerce sa indrepte ce se mai putea?

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a avut o atitudine critica fata de actiunile guvernantiilor care aduceau prejudicii industriei sau nu erau in interesul turismului in general.Dar in acest moment cand exista un dialog corect intre minister si industrie, nu este normal sa cautam greseli acolo unde nu sunt si sa aratam cu degetul catre aceasta echipa din minister. FPTR face politica turismului romanesc!

Adrian Stanciulescu

Presedinte P.N.A.T

 

Recomandari

Nu rata