CASE LA CHEIE SUB CETATE-HARGHITA AM FOST ACOLO

2 min read

In luna septembrie 2021, in plina pandemie, impreuna cu familia unui prieten, am cautat linistea si buna dispozitie intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, cum sunt foarte multe in Romania. Acest loc se numeste Sub Cetate ,judetul Harghita si aici pentru ca totul sa fie perfect, am gasit familia Makai, Erika si Sandor,propietarii si administratorii a 6 vile identice.Deci pot spune ca am avut noroc cu cei doi pentru ca,atat Erika cat si Sandor, sunt oameni deschisi, doritori sa ofere oaspetilor care le trec pragul  sa beneficeze de tot confortul si linistea mult cautata, dupa viata stresanta din marile orase.Familia Makai a preluat acest complex de vile in anul 2021,cunoscut pana atunci ca vilele Nagylak si l-au rebotezat „Case la cheie Varlak” ,varlak in limba maghiara inseamna „ Te astept”.

Dotarile din vile sunt deosebite, asa cum ii sta bine unei familii de gospodari adevarati, incepand cu masina de spalat vase si terminand cu sauna aflata in baia de la parter,sauna care functioneaza cu fise.

Curtea care are 500 mp,situati pe malul Tarnavei Mari ( aici un rau chiar mic ) este amenajata cu mult bun gust si dotata cu: jacuzzi secuiesc ( ciubar ), gratar, loc de foc cu trpied,chiosc pentru servit masa,sezloguri etc.

Vreau sa va destainui un secret privind imposibilitatea de a exprima prin cuvinte cat de bine ne-am simtit in aceasta mica vacanta si am stabilit, impreuna cu prietenii nostrii, sa revenim ori de cate ori timpul ne permite.

Cei care nu doresc sa-si pregateasca un gratar sau mancare la tuci, exista la aproximativ 200 m un restaurant cu mancare specifica locului.

Sfatul pe care il dau din tot sufletul,ca si specialist in turism, intrati pe

site-ul :

https://cazaresubcetate.ro/casa-la-cheie-varlak,

pentru a afla mai multe detalii si a programa un eventual sejur .

NU VETI REGRETA !

Persoanele de contact:

-Makai Sandor tel. (+40) 744.782.887

-Makai Erika     tel. (+40) 745.795.078

Recomandari

Nu rata