Autoritatea Navala Romana, controale drastice in privinta ambarcatiunilor de agrement. Actiuni in colaborare cu Politia de Frontiera si Politia Transporturi Navale

1 min read

CLAR, ESTE NEVOIE DE AȘA CEVA! Autoritatea Navală Română desfășoară în această perioadă intense controale pe linia siguranței navigației la ambarcațiunile de agrement.

Activitățile se desfășoară atât în cadrul unor acțiuni comune cu alte instituții, precum Poliția Transporturi Navale, Poliția de Frontieră (ex. WATERSEC 2021 în luna mai 2021, SAFE WATERS în perioada iulie – august 2021) cât și în cadrul acțiunilor de control planificate la nivelul fiecărei căpitănii zonale.

Concret, aceste controale au avut ca prim obiectiv conștientizarea conducătorilor de ambarcațiuni de agrement cu privire la importanța utilizării vestelor de salvare, a dotării ambarcațiunilor cu mijloace și echipamente de salvare conform normelor în vigoare și respectarea normelor în vigoare privind conducerea și manevrarea ambarcațiunilor.

Citeste continuarea pe: https://bucurestibusiness.ro/autoritatea-navala-romana-controale-drastice-in-privinta-ambarcatiunilor-de-agrement-actiuni-in-colaborare-cu-politia-de-frontiera-si-politia-transporturi-navale/

Recomandari

Nu rata